Консервіленген қызанақ - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер Маринадты дайындаймыз: 3 литр суға 6 ас қасық күнбағыс майы, 6 ас қасық тұз, 7 ас қасық қант, 1 ас қасық сірке суын аламыз.
Сипаттамасы Қызанақты өз қалауыңыз бойынша кесіңіз. Банкаларға салып, үстіне пияздың бірнеше сақинасын және аскөк пен ақжелкеннің бір бұтағын (жасылсыз да қолдануға болады) салыңыз. Тұздықты құйыңыз және банктерді 5 - 7 минут зарарсыздандырыңыз. Содан кейін банктерді дереу қақпақтармен жабыңыз.