Полтавалық котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сиыр еті 140
шошқа майы (бекон) 10
сарымсақ 1
5
ұнтақталған қара бұрыш
су 10
крекер 12
май 10
сары май 5
тұз.
шошқа майы (бекон) 10
сарымсақ 1
5
ұнтақталған қара бұрыш
су 10
крекер 12
май 10
сары май 5
тұз.
Сипаттамасы Сиыр еті ет тартқыштан екі рет өткізіледі, оған су құйылады, туралған шошқа майы (бекон), сарымсақ, тұз, ұнтақталған бұрыш араластырылады. Тартылған в котлеттер пішінделеді, оларды нан үгіндісіне салып, қуырады. Үстіне еріген сары май құйып, қуырылған картоппен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Полтавалық котлеттер пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Сиыр еті 140, шошқа майы (бекон) 10, сарымсақ 1,5, ұнтақталған қара бұрыш, су 10, крекер 12, май 10, сары май 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz