Сары маймен немесе қаймақпен қуырылған кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Цуккини 250, ұн 10, еріген сары май 10, қаймақ 50 немесе сары май 20, шөптер.
Сипаттамасы Аршылған және тұқымдалған цуккиниді қалыңдығы 0,5 см кесектерге кесіңіз, бір порцияға 2-3, тұз себіңіз және ұнға ораңыз, содан кейін табаға немесе қатты қыздырылған майы бар пісірме табаққа салыңыз да, екі жағында қызарғанша қуырыңыз. қыртысы. Егер цуккини дайын болғанға дейін қабық пайда болса, оларды бірнеше минутқа пешке қою керек. Қызмет көрсету кезінде цуккиниді табаққа немесе табаға салыңыз, үстіне май немесе қаймақ құйып, туралған шөптерге себіңіз.