Саңырауқұлақтар мен қызанақ қосылған қуырылған кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Цуккини 150, жаңа піскен ақ саңырауқұлақтар немесе саңырауқұлақтар 50, қызанақ 50, май 20, тұздық 50, ұн 5, бұрыш, шөптер.
Сипаттамасы Өңделген цуккиниді қалыңдығы 1-1,5 см тілімдерге, тұзға турап, ұнға салып, тазартылған порчини саңырауқұлақтарын немесе шампиньондарды қайнаған суға 2-3 минут салып, жұқа тілімдерге салып, қуыруға дайын болғанша табада қуырыңыз. маймен, содан кейін қаймақ соусымен жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Қызанақтарды екіге бөліңіз, ал егер олар үлкен болса, онда төрт бөлікке бөліп, тұз, бұрыш себіңіз де, дайын болғанға дейін маймен қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде цуккиниді табаға немесе табаққа салыңыз, үстіне саңырауқұлақтарды, үстіне қуырылған қызанақты салыңыз. Ақжелкен немесе аскөк себіңіз.