Картоп пен жұмыртқа гарнирі бар бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 600 г сиыр еті, 500 г картоп, 50 г шошқа майы, 100 г пияз, 4 жұмыртқа. 1 лимон, шөптер, бұрыш, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сиыр етін талшықтар бойынша 100-150 г тілімдерге кесіңіз, аздап шайқаңыз, бір шымшым қант себіңіз, лимон шырынын, тұзды, бұрышты себіңіз және алдын ала қыздырылған табада 15-20 минут дайын болғанша қуырыңыз. Дайын стейктерді табақтарға салыңыз, үстіне қуырылған жұмыртқаны салыңыз, қасында - қуырылған картоп, ол еріген сары маймен құйылады және қуырылған пиязбен жабылады.