Бананнан жасалған қайықтар (Гавай аралдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Банандар 100, ұн 10, сүт 30, сары май 10, қант ұнтағы 10, жұмыртқа 1 дана, тұз.
Сипаттамасы Бананның целлюлозасын пюре етіп езеді. Ұн мен сары майдан ақ тұздық дайындалады, қант ұнтағы мен тұз қосылған сүтпен сұйылтылады. Тұздық оттан алынады және ол суығанша араластырылады. Сарысы, банан целлюлозасынан пюре және соңында қатты көбікке шайқалған ақуыз қосылады. Банан қабығынан жасалған қайықтар майланған пісірме табаққа салынып, кілегеймен толтырылады, қатты қыздырылған пешке қойылады және 5-6 минут пісіріледі.