Кептірілген саңырауқұлақтар мен құлақтары бар борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген ақ саңырауқұлақтар - 10 г, өсімдік майы - 10 г, басқа өнімдер Мәскеу борщымен бірдей (Ет өнімдері мен майдан басқа), құлаққа: күріш - 10 г, өсімдік майы - 10 г, пияз - 15 г, ұн - 25 г, жұмыртқа - 1/8 дана., тұз, ұнтақталған қара бұрыш. Борщты мәскеулік сияқты пісіріңіз, бірақ саңырауқұлақ сорпасында. Пісірілген саңырауқұлақтарды (Норманың жартысы) пісіру кезінде борщқа салыңыз. Құлақтарды бөлек дайындаңыз. Майдалап туралған пиязды маймен құтқарыңыз, қайнатылған күрішпен және қайнатылған, майдалап туралған саңырауқұлақтармен (норманың жартысы), тұз бен ұнтақталған қара бұрышпен араластырыңыз. Ұннан, жұмыртқадан, судан және тұздан қамыр илеп, жұқалап жайып, шамамен 7х7 см төртбұрыштап тураңыз.Қамырдың шеттерін жұмыртқамен сулаңыз. Әр шаршының ортасына салманы салып, оны қамырмен бұрыштан бұрышқа жауып, ұштарын біріктіріңіз. Құлақтарды маймен майланған кастрюльге салыңыз, маймен себіңіз және пісіріңіз. Борщқа құлақ, қаймақ және шөптермен бірге қызмет етіңіз.