"Приваловский" котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүйегі бар 600-700 г қой еті. 250 г саңырауқұлақтар, 2 пияз, 1 ас қасық. ұн қасықтары, 2 ас қасық. май қасықтары, 3-4 ас қасық. ас қасық нан үгіндісі.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды шайыңыз, майдалап тураңыз, тұз себіңіз және пиязбен бірге майға қуырыңыз. Қойдың белін сүйекпен жіңішке тілімдерге бөліп, ұрып тастаңыз, саңырауқұлақ салмасын әр тілімнің ортасына пиязбен салыңыз да, сүйегі бар котлет түрінде ораңыз. Ұнға орап, сумен араластырылған жұмыртқамен майлаңыз, үгінділерге нан салыңыз және майға қуырыңыз.