Майлы саңырауқұлақтары бар сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг. қырыққабат, 50 г. кептірілген саңырауқұлақтар, 2 пияз, 2 ас қасық. май қасықтары, 1 ас қасық. ұн қасық, 0,51 стакан қаймақ, 57 бұрыш бұрышы, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Пиязды ұсақтап тураңыз, 1 ас қасық майға қуырыңыз. Содан кейін ашытылған қырыққабатты сығып, пиязбен бірге қуыруды жалғастырыңыз. Саңырауқұлақ сорпасын пісіріңіз. Қайнатылған саңырауқұлақтарды ұсақтап тураңыз. Саңырауқұлақ сорпасына қырыққабат пен пиязды салып, баяу отта пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында ұнды 1 ас қасық майға қуырыңыз, саңырауқұлақ сорпасымен сұйылтыңыз, қырыққабат сорпасына құйыңыз, дәміне қарай саңырауқұлақтар, бұрыш, тұз қосып қайнатыңыз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.