Табада қара нан қосылған солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
600 г. қырыққабат
4 пияз
100 г. кептірілген саңырауқұлақтар. 100 г. өсімдік майы
200 г. қара нан
2-3 лавр жапырағы
5-6 бұршақ қара бұрыш ұн және дәміне қарай тұз.
4 пияз
100 г. кептірілген саңырауқұлақтар. 100 г. өсімдік майы
200 г. қара нан
2-3 лавр жапырағы
5-6 бұршақ қара бұрыш ұн және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Ашытылған қырыққабатты сығып, туралған пиязбен бірге майға қуырыңыз. Қырыққабат дайын болған кезде оны ұнға себіңіз де жақсылап араластырыңыз. Алдын ала суланған кептірілген саңырауқұлақтарды қайнатыңыз, ұсақтап тураңыз, қырыққабатпен араластырыңыз, қалған саңырауқұлақ сорпасын, лавр жапырағын, бұрыш бұршағын қосып, пешке 20 минутқа қойыңыз. Қоңыр нанды бөліктерге бөліп, тұздап, майға қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде тұздықпен бірге табаның үстіне қойыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Табада қара нан қосылған солянка пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 600 г. қырыққабат, 4 пияз, 100 г. кептірілген саңырауқұлақтар. 100 г. өсімдік майы, 200 г. қара нан, 2-3 лавр жапырағы, 5-6 бұршақ қара бұрыш ұн және дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz