Цуккини қосылған бұзау еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер Ет-750 г, гүлденген цуккини-10-15 дана, пияз - 1 бас, май - 100 г, ет сорпасы - 1л, ұн - 5 шай қасық, томат пастасы - 5 шай қасық немесе қызанақ - 10 дана, аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Бірдей кесектерге кесілген етті майдалап туралған пияз, тұз және бұрышпен бірге қыздырылған майға қуырыңыз. Ет қызарған кезде ұн себіңіз, араластырыңыз, 2 минуттан кейін томат пастасын немесе майдалап туралған қызанақты қосып, ет сорпасын құйып, орташа отта пісіріңіз. Цуккиниді тазалаңыз, жуыңыз және барлық жағынан ыстық майға қуырыңыз, етке салыңыз (ол дайын болған кезде). Майдалап туралған аскөк шөптеріне себілген үстелге қызмет етіңіз.