Телемя ірімшігі қосылған картоп котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп - 500 г, жүгері ұны - 200 г, фета ірімшігі (немесе пармезан) - 100 г, өсімдік майы - 100 мл, қаймақ - 200 мл, дәміне қарай бұрыш және тұз.
Сипаттамасы Картопты қабығында пісіріңіз. Дайын картопты тазалап, ірімшік немесе пармезанмен бірге ет тартқыштан өткізіп, тұз, бұрыш қосып, жақсылап араластырыңыз. Алынған пюреден сопақша пішінді котлеттерді кесіп, жүгері ұнына орап, екі жағынан да қыздырылған майға қуырыңыз. Үстелге ыстық және қаймақпен бірге қайықта қызмет етіңіз.