Толтырылған треска
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1-2 треска, 1-2 тілім ақ нан, 2 ас қасық. қасық сүт, 1 пияз, 1 жұмыртқа, 1 ас қасық. майонез қасық, 2 ас қасық. дәміне қарай қасық май, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Кодты қабыршақтан тазалаңыз, шайыңыз, теріні абайлап алыңыз, сүйектерді алыңыз. Алынған филені сүтке малынған ақ нанды қосып, ет тартқышта ұнтақтаңыз. Пиязды ұсақтап турап, сары майға қуырып, тартылған балыққа салып, шайқалған жұмыртқаны, тұзды, бұрышты қосып, араластырыңыз. Балықтан алынған теріні целлофанға салыңыз, үстіне тартылған етті салыңыз, орама түрінде ораңыз, ақ жіппен байлаңыз, дайын болғанға дейін пісіріңіз және салқындатыңыз. Содан кейін целлофаннан алыңыз және майонезбен безендіріңіз