Сүзбемен толтырылған рутабагалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер рутабага 700-800 г, майлы сүзбе 300-350 г, жарма 1/2 кесе, жұмыртқа 2, қант 2 ас қасық, сары май 40-50 г, қаймақ 1/2 кесе, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Дайындалған рутабагаларды пісірілгенге дейін пісіріңіз, табадан алыңыз және салқындатыңыз. Әрбір тамырды екіге бөліңіз, тостағандар жасау үшін ойықтарды пышақпен немесе қасықпен кесіңіз. Фаршты дайындаңыз: сүзбені сүртіңіз, жарма, қант, жұмыртқа және майдалап туралған рутабага целлюлозасымен араластырыңыз. Майдың қалыпты мөлшерінің жартысын қосып, дәміне қарай тұз қосып, жақсылап араластырыңыз. "Шыныаяқтарды" тартылған етпен толтырыңыз, маймен себіңіз және пеште пісіріңіз. Қаймақты тұздық ыдысында бөлек ұсыныңыз.