Сүзбе қосылған арпа ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер арпа жармасы 1/2 кесе, сүзбе 2 кесе, жұмыртқа 3, қаймақ 1 кесе, сары май 50 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Арпа жармасын сумен (1-1,5 кесе) құйып, жартылай дайын болғанша пісіріңіз. Содан кейін ботқа сүзбе қосып, массаны жақсылап араластырыңыз. Жұмыртқа, қаймақ, тұз қосып, бәрін қайтадан жақсылап араластырыңыз. Пішінді немесе табаны сары маймен майлаңыз, онда дайындалған массаны салып, пеште 30-35 минут пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде кез келген тәтті тұздықты құйыңыз.