"Анютка" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 2 кесе сұлы жармасы "Геркулес", 1 кесе сүт, 1 ас қасық. қасықтар. ұн, 1 ас қасық. қасықтар. карталар. 1 ас қасық.л крахмал, 1 шикі жұмыртқа, 5 ас қасық. қасықтар. какао, 2 ас қасық. қант, 200 г, 200 г сүзбе, 100 г. маргарин, 1/2 шай қасық сода, қант ұнтағы.
Сипаттамасы Дайындау: Геркулеске ыстық сүт құйыңыз, араластырыңыз және ісінуге қойыңыз. Салқындатылған ісінген массаға ұн, крахмал, жұмыртқа, какао, қант, сүзбе және жұмсартылған маргарин қосыңыз. Барлық массаны мұқият араластырыңыз. Сода қосып, аздап шайқаңыз және бүкіл массаны майланған пісірме табаққа құйыңыз. Дайын печеньелерді пісіру парағында ыстық етіп кесіңіз, қант ұнтағына себілген үйіндіге бүктеңіз.