"Трюфель" шоколад кәмпиттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 250 гр. - Түйіршіктелген қант. 5 ас қасық. қасықтар - кілегей немесе сүт. 80 гр. - Тәтті сары май. Бір қорап какао. (100 гр.) 120 гр. - құрғақ сүт. 1 жұмыртқаның белок.
Сипаттамасы Баяу отта қантты кілегейде ерітіп, араластырыңыз, 3 минут қайнатыңыз. Оттан алыңыз, ыстық массаға араластырыңыз, сары май, 1/2 пакет какао қосыңыз, құрғақ сүтті араластырыңыз және көбікке ұрылған ақуызды құйыңыз. 10 минут сүртіңіз, сіз біртекті масса аласыз. Қалыңдау үшін массаны 30 минутқа жылы жерге қойыңыз. (плитаның шетіне). Осы уақыт ішінде бір қасық қант ұнтағынан, қалған какаодан және бір қасық ұсақталған жаңғақтардан ұнтақ дайындаңыз. Қоюланған массаны салқын жерде 15 минуттай суытып, кәмпиттер жасай бастаңыз. Біз массаны шай қасықпен аламыз және пышақпен көмектесе отырып, кәмпитті мүсіндейміз, оны ұнтаққа айналдырамыз, кәмпиттің ішіне жаңғақ, джемнен шие көмуге болады. Дайындау шамасына қарай суыққа шығару керек, бірақ аязға емес.