Суфле (зебра)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 гр. сары май, 150 гр. қант ұнтағы, 4 сарысы, ванильді қант, 1 стакан сүт, 4 ақуыз, 1 ас қасық какао, 2 ас қасық желатин.
Сипаттамасы Желатинді бір стақан жылы сүтте ерітіңіз. Сары майды қантпен, ванильді қантпен жұмсақ болғанша шайқаңыз. Сүт-желатин массасын май негізімен біріктіріңіз. Ақуыздарды тік көбікке шайқаңыз және дайындалған алдыңғы массамен мұқият араластырыңыз. Алынған суфленің барлық мөлшерін екі бөлікке бөліп, жартысына какао қосып, жартысын ақ түске қалдырыңыз. Торт пішініне қараңғы және ашық қабаттарды кезекпен құйыңыз. Тоңазытқышқа бірнеше сағатқа қойыңыз. Қызмет көрсетер алдында үстіңгі жағына үгітілген ащы шоколад себіңіз. Сіз мармеладпен немесе жемістермен безендіре аласыз. Қанша порцияға арналған: 2.