Кассата сицилиана (тағамдар: итальяндық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 пакет тәтті жеміс қоспасы (150 гр) 4 ас қасық.л. Марашино ликері (maraschino) 1 ақуыз 50 гр қант ұнтағы 3/8 л кілегей 12 коктейль шие
Сипаттамасы Дайындау: 1. Қантталған жемістерді пышақпен бөліп, турап, Марашиноға батырыңыз. 2. Ақуыз бен қант ұнтағын қатты көбікке шайқаңыз. 3. Қантталған жемістерді ликермен және 50 гр шоколад жапырақтарымен шайқалған ақуызға қосып, ақырын араластырыңыз. 4. 1/4 л кілегейді қатты шайқаңыз, сонымен қатар массаға араластырыңыз. Массаны балмұздақ пішініне құйыңыз және мұздатқышқа кем дегенде 3 сағатқа қойыңыз, араластырмаңыз! Кассатаны қызмет көрсетерден 1/2 сағат бұрын тоңазытқышқа салыңыз. Қалған кремді шайқаңыз. Десертті қалыптан шайқаңыз, кілегеймен, шиемен және қалған шоколадпен безендіріңіз.