Қара наннан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Крем үшін: 3/4 кесе қант, 1 ас қасық. ұн қасық, 1 жұмыртқа, 1 1/2 кесе сүт, шай қасық ванилиннің ұшында, 1 шоколад бар (100 г), 1 ас қасық. какао қасық, 200 г май.
Сипаттамасы 6 жұмыртқа, 1 1/2 кесе қант, 1 ас қасық. крахмал қасық, 3 ас қасық. қара наннан ұсақталған крекердің қасықтары (жақсырақ "Орел"), 1/2 шай қасық маргарин, 1 ас қасық. ұн қасық. Сарысын ақ қантпен сүртіңіз, белки безе тәрізді шайқаңыз, крахмал қосылған крекерді сарысына жіберіңіз, үстіне белки салып, бәрін ақырын араластырыңыз. Пісіру парағына пергамент қағазын салыңыз, оны маргаринмен майлаңыз және шпательмен немесе түтіккен пышақпен шеңбер немесе шаршы пішінін бере отырып, алынған массаны салыңыз. Қалыптың түбін және бүйірлерін ұнмен молынан себіңіз. Тортты t 100ш температурада 30 минут пісіріңіз. Дайын тортты алыңыз, салқындатыңыз және көлденеңінен үш тортқа кесіңіз. Әр тортты кілегеймен жағыңыз, бірінің үстіне бірін қойыңыз, үстіне кілегеймен безендіріңіз. Кремді дайындау: крем үшін көрсетілген қант, сүт және жұмыртқа мөлшерін араластырыңыз, отқа қойыңыз және қоспаны қоюланғанша үнемі араластырыңыз. Оттан алыңыз, жаңа сүттің температурасына дейін суытыңыз, ванилин, үгітілген шоколад, какао мен май қосыңыз. Барлық массаны тегіс болғанша араластырыңыз.