Чангуа сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Су - 2 кесе, сүт - 2 кесе, пияз - 1 дана, жұмыртқа - 4 дана, ақ нан - 300 г, сарымсақ - 2 тіс.
Сипаттамасы (асхана: Колумбиялық) Суды сүтпен араластырып, отқа қоямыз. Майдалап туралған пиязды, сарымсақты қосыңыз. Қайнатыңыз және шикі жұмыртқаны қосыңыз, жақсылап араластырыңыз. Нанды кішкене бөліктерге бөліп, кастрюльге қосыңыз. Дәміне қарай тұз қосып, араластырмай 3 жұмыртқа қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз.