Тұшпара қосылған картоп сорпасы 1 (ескі рецепт)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 12-15 дана. жұмыртқа - 5 дана. май - 100 гр. кілегей - 0,5 кесе крекер. тұз.
Сипаттамасы Картопты қабығында қайнатыңыз, қабығын аршыңыз және үккіштен өткізіңіз. 3 жұмыртқа мен 2 сарысын маймен сүртіңіз, қаймақ қосып, тұз қосыңыз. Мұның бәрін картоппен араластырыңыз. Бұл массаға қамырды ұстап тұру үшін жеткілікті мөлшерде крекер қосыңыз, содан кейін тұшпараны қасықпен қайнап жатқан ет сорпасына салыңыз да, дереу қызмет етіңіз, өйткені тұшпара қатты суланса, олар батып кетеді.