Майлы тұшпара (тағамдар: австриялық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 60 г сары май, 8 ас қасық. сүт қасықтары, 8 үстел. қасық ұн, 1 жұмыртқа.
Сипаттамасы Сары майды жақсылап жұмсартып, шайқаңыз. Біртіндеп, қасықпен ұн мен сүтті қосып, жұмыртқаны ұрып, қамыр илеңіз. Оны ыдысқа жабысып қалмайынша илеңіз. Қажет болса, аздап ұн қосыңыз. Содан кейін ас қасықты ыстық суға батырыңыз да, осы қасықтың көмегімен тұшпараны қайнап жатқан сорпаға тастаңыз да, 5-7 минут қайнатыңыз. Сорпаға арналған мұндай тұшпара сорпаға арналған дәстүрлі ұлттық дәмдеуіш болып табылады.