Толтырылған бұзау етінің төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бұзау етінің төс еті 1 кг, сары май 3-4 ас қасық, дәміне қарай тұз, гарнирге картоп, ақжелкен жасыл шоқ. Тартылған ет үшін: бауыр 300 г, ұнтақталған қарақұмық ботқасы 1 стақан, пияз 1, бекон 50-100 г, жұмыртқа 1.
Сипаттамасы Төсшені тұзбен сүртіңіз, үлкен қалта түрінде тілік жасаңыз. Фаршты дайындаңыз: майдалап туралған беконды маймен қыздырылған табаға салыңыз, туралған пиязды, бауыр кесектерін, бәрін тұздап, қуырыңыз. Қуыруды пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіп, қарақұмық ботқасы мен қатты пісірілген туралған жұмыртқамен араластырыңыз. Фаршты төс етінің "қалтасына" салыңыз да, ет шырынын құйып, пешке қуырыңыз. Дайын төс етін кесектерге кесіңіз, табаққа салыңыз. Қуырылған картоптың гарнирімен жабыңыз, ақжелкенге себіңіз.