Мәскеу пирогтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 700 г ұн, 300 г сары май, бір жұмыртқа, 5 г тұз, 50 г ашытқы, 20 г қант, 60 г сүт немесе су.
Сипаттамасы Еленген ұнды қант пен тұзбен араластырыңыз, барлығын үстелге үйіп -төгіп жинап, сары маймен немесе маргаринмен ұсақтап туралғанша тураңыз. Жиналған үйіндіде құдық жасаңыз, жұмыртқаны бұрын сүтте немесе суда сұйылтылған ашытқымен бірге құйыңыз. Тез арада илеңіз және қалыңдығы 0,5 см қабатқа жайыңыз. Дөңгелектерді ойықпен немесе стақанмен кесіңіз, олардың үстіне тартылған етті салыңыз. Бұл қамырдан кез келген тартылған ет қосылған ірімшіктер, пирогтар, пирогтар жасауға болады.