Цепеленай
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
Сипаттамасы үгітуге арналған 1 кг картоп, пісіруге арналған 200 г, тұз. Тартылған ет: 200 г сиыр еті (шошқа еті), 10-15 г шошқа еті. май, 25 г пияз, тұз, бұрыш, 20 г су. Тұздық: 100 г шпик, 100 г пияз. Картопты тазалаңыз, үккіштен өткізіңіз, сығыңыз. Пісіруге арналған картопты "Формасында" қайнатыңыз, қабығын аршыңыз, сүртіңіз. Барлық картопты араластырыңыз, тұз қосыңыз. Массаны торттарға бөліп, ортасына тартылған етті салып, сопақша пирогтар жасаңыз. Цепелиндерді тұздалған суға қайнатыңыз. суда 25 мин. Фаршқа арналған етті ет тартқыштан өткізіңіз, пассерлермен біріктіріңіз. пияз, дәмдеуіштер, тұз, араластырыңыз. Дайын цепелиндерге беконмен қуырылған пияздың сықырлауымен бірге беріледі.