Бұланнан жасалған кәуап (Мари тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұлан етін салмағы 25-30 г текшелерге кесіп, 1-2 күн маринадтаңыз. Содан кейін тұздықты ағызып, етті пияз мен беконмен бірге ет тартқыштан екі рет өткізіңіз. Тұз, бұрыш қосып, жақсылап араластырыңыз. Тартылған ет кесектерін шашлыққа салып, грильде пісіріңіз. Дайын шашлыктарды сақиналарға, қиярға және қызанаққа туралған жасыл және реп-чат пиязымен безендіріңіз. Бұлан еті - 2000 г, шошқа майы -300 г, мари-над - 500 г, пияз - 5 дана, қызанақ - 5 дана, қияр - 3 дана, тұз, бұрыш.