Запорожье стиліндегі ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадты 1/2 банка майонез мен 1/2 банка қыша араластырып, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосып дайындаңыз. Етті (филе) бөліктерге бөліп, аздап шайқаңыз. Маринадпен майлаңыз және пиязбен кезектесіп кастрюльге салыңыз. Түнге қалдырыңыз. Содан кейін етті ыстық табада тез қуырып, табаға салып, сол жерге ет маринадталған қуырылған пиязды салып, баяу отта 30 минут қайнатыңыз. ет 500 г. майонез 125 г. қыша 50 г. пияз 2-3 дана. тұз бұрышы