ЕТТІ ТҰЗДАУ ЖӘНЕ ЫСТАУ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты80 минут
Өнімдер
Сипаттамасы ТАҒАМДАРДЫ КОНСЕРВІЛЕУ САБАҚТАРЫ. 10. Пісірілген ет. Ет кесектерін кастрюльге салыңыз, етті 1 см жауып тұратындай етіп сумен жабыңыз. Пияз, сәбіз, дәміне қарай тұз, хош иісті бұрыш, лавр жапырағы, кардамон қосылады. Баяу отта 1,5 сағат қайнатыңыз, ыстық етті банкаларға мықтап салып, ыстық сорпаны құйыңыз (деңгейден 3-4 см жоғары), содан кейін қақпақтармен жабылған банкалар 80 минут ішінде үш рет пастерленеді. аралықпен 24 сағат 30-40 С. 1 кг ет үшін: сәбіз -100 г, пияз -50 г, тұз -30 г, қара бұрыш (Кардамон) -3-4 дана, лавр жапырағы -2 дана алынады. 11.