Майда жылқы скумбриясы мен сұлтанка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут

Өнімдер 1 банка үшін 0,5 л орташа жылқы скумбриясы - 800 г, сұлтанка - 900 г Жаңа піскен балық ішін кеспей ішектен тазартылады, бастары, құйрықтары мен ішектері алынады, жуылады, су ағызылады, тұз себіледі (1 кг балыққа 1 ас қасық), бөлме температурасында 50-60 минут ұсталады.
Сипаттамасы Құмыраның түбіне 1 лавр жапырағы, әрқайсысы 2 данадан салынады. қара және хош иісті бұрыш, содан кейін балықты арқаларына жатқызады, 1/4 лимон немесе 0,5 г лимон қышқылының шырынын қосады, банкаларды қақпақпен жауып, табаға грильге қояды, оған банка мойынының жоғарғы жағынан 3 см төмен су құйып, отқа қояды. және банкаларды 60 минут баяу отта қыздырыңыз, банкалардан алынған сұйықтықты құйыңыз, 4-5 ас қасық кальциленген өсімдік майын құйыңыз, қайтадан 40 минут қыздырыңыз. минуттар. Содан кейін тығындар жабылады, қысқыштар орнатылады және қақпақпен 8 сағат бойы немесе үш дозада зарарсыздандырылады: 1 рет - 90 минут, 2-ші және 3-ші - 24 сағат аралықпен 70 минут. @@@@@-STOP-@@@@@@ @@@@@-START-@@@@@ Старсемовский стиліндегі ет #####-ТІЗІМ-###### < Мясо по-Старсемовски > Ет (жұмсақ ет) жұқа қабаттарға (қалыңдығы 5-7 мм, диаметрі 8-10 см) кесіледі. Ветчина мен ірімшік дәл осылай кесіледі. Мұның бәрі қабаттарға жиналады, алдымен ет, сосын ветчина, сосын ірімшік. Еттің үстіне ветчина салмас бұрын, қалампыр, хош иісті бұрыш, тұз, лавр жапырағы, аскөктен тұратын майдалап туралған қоспаға себіледі (бірақ дәміне қарай басқа дәмдеуіштерді де қолдануға болады). Осылайша дайындалған "сэндвичті" екі есеге көбейтіңіз (ет сыртта қалуы керек) және оны ағаш шашлыктармен бекітіңіз. Ұнтақталған жұмыртқаға сулаңыз және нан үгіндісіне ораңыз. Маймен қыздырылған табаға салыңыз да, екі жағынан қызарғанша қызарғанша қуырыңыз (шамамен 8-10 минут). Үстелге шөптермен бірге салқындатылған түрде беріледі. 2 порция үшін: - шошқа еті - 200 г. ветчина - 100 г. ірімшік - 50 г. жұмыртқа - 1 дана. дәмдеуіштер - дәміне қарай тұз - дәміне қарай нан үгіндісі - 30 г.