Шығанақтық теңіз балығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пісірілген тарақты (500 г) тілімдерге кесіңіз. Оны ыдысқа қайнатылған сәбіздің жұлдызшаларымен толтырылған бос орындармен салыңыз (1-2 дана), 1 лимонның 3-4 тілімін салыңыз. Етті желе үстіне 10-15 мм қабатпен құйып, суытыңыз. Содан кейін гофрленген құрылғымен бөліктерге кесіңіз. Желкек қосылған тұздыққа қызмет етіңіз. Желатин 10 г, 1/2 дана. ақуызды 2 стаканмен сұйылтыңыз. ыстық ет (балық) сорпасын қайнатыңыз, ағызыңыз. Желедегі сорпаға лавр жапырағы, хош иісті бұрыш, кардамон, ақ тамырларды қосыңыз. Ыдысқа жасыл ақжелкен себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шығанақтық теңіз балығы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz