"Скорпион" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бисквит қамырын дайындаңыз, бисквитті баяу отта пісіріңіз, салқындатыңыз және 3 қабатқа кесіңіз. Содан кейін желатинді суық суға 45 - 60 минут салып қойыңыз. Су моншасында ерітіңіз, салқындатыңыз. Сүзбені қант пен қабығымен араластырыңыз, желатинді енгізіңіз. Салқындатылған кремді көбікке шайқаңыз және кремге соңғы рет араластырыңыз. Желатин ісініп жатқанда, сіз жемістерді дайындап, оларды кішкене тілімдерге кесуге болады. Жемістерді бисквит бойымен кесілген әр қабатқа жайыңыз. Қағаздан 12-15 см жағын кесіңіз, табаққа мұқият орнатыңыз. Табаққа 1 бисквит, жеміс, кремнің 1/3 бөлігін табаққа салыңыз 2 бисквит, жеміс, кремнің 1/3 бөлігін табаққа салыңыз 3 бисквит, жеміс, кремнің 1/3 бөлігін салқындатыңыз. бірнеше сағат. ШАЯН Қайнатпа қамырын дайындайды, корнет көмегімен құйрық пен аяқты пісіру парағына торсыққа бөлек қояды. Пісіріңіз және салқындатыңыз. Оны толтыру үшін 200 г сары майдан немесе 200 г кілегейден жасалған кез келген май кремі қолайлы, кілегейге арналған 1 қапшық бекіткішпен шайқалған. Шоколадпен жабу үшін. АЯҚТАУ Құрманы жұқа тілімдерге кесіңіз, кивиді жапырақ түрінде кесіңіз. Тортқа киви мен құрманы раушан гүлі түрінде салыңыз. Торттың үстіне желе құйыңыз, салқындатыңыз. Қағаз жиегін алыңыз. Скорпионның тортына отырыңыз. Торттың бүйірлерін май кремімен немесе кілегеймен жағыңыз, бисквит үгіндісі немесе жаңғақ себіңіз. ГУБКА ТОРТЫ: ұн 2 кесе қант 2 кесе жұмыртқа 8 дана. пісіру ұнтағы 1/2 шай қасық. КРЕМ: сүзбе 500 г. қант 1 стакан желатин 25 г. су 1/2 кесе кілегей (35%-38%) 700 г. ГАРНИРГЕ арналған 1 лимонның дәмі: желе 1/2 л. құрма 2 дана. киви 3 дана. жаңғақтар немесе печенье үгіндісі СКОРПИОН: су 1/2 кесе май 1/4 ас қасық. л. ұн 1/2 кесе жұмыртқа 2 дана. шоколад 100 г.