Хингане (ет қосылған макарон)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: 250 г ет, 150 г өсімдік майы, 1 шай қасық. қант, 2 дана. лавр жапырағы, 125 г майонез, 2-6 түйір сарымсақ, дәміне қарай 250 г макарон, тұз, бұрыш. Етті ұсақтап тураңыз, тұз, бұрыш қосыңыз, араластырыңыз. Кішкене кастрөлдің түбіне 3 миллиметр өсімдік майын құйыңыз, жақсылап қыздырыңыз, оған 1 шай қасық түйіршіктелген қантты слайдсыз лақтырыңыз, қантты алтынға дейін жеткізу үшін үнемі араластырыңыз. Етті сол жерге салыңыз, отты орташа деңгейге қойыңыз, пиязды сол жерге ұсақтап тураңыз, лавр жапырағын, дәмдеуіштерді қосып, қатты қуырмай, дайын күйге келтіріңіз. Майонезді ұсақталған сарымсақпен араластырыңыз. Қайнатылған макаронды ет пен майонез соусымен араластырыңыз. "Тарақ" немесе "Садақ" түріндегі макарон өнімдерін қолданған дұрыс.