Провансаль стиліндегі ветчина
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты65 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 шай қасық хош иісті бұрыш, 1 шай қасық қара бұрыш бұршағы, тұз, 500 мл қызыл шарап, қойдың аяғы (шамамен 2 кг), 2 түйір сарымсақ, 5 кішкене пияз, 3 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 2 лавр жапырағы, розмариннің 2 бұтағы, 1 ас қасық. қасық, крахмал. 1. Хош иісті және қара бұрышты жақсылап ұсақтап, бір шымшым тұз бен шараппен араластырыңыз. Етті маринадтаңыз, салқын жерде 3 сағатқа қойыңыз, мезгіл-мезгіл бұраңыз. 2. Сарымсақты ұсақтап тураңыз. Пиязды ұсақтап тураңыз. Пешті 180 ш дейін қыздырыңыз. Етті құрғатып сүртіңіз. Маринадты електен бөлек ыдысқа құйыңыз. 3. Етті дәмдеуіштермен себіңіз де, өсімдік майына қуырыңыз. Шөптер, сарымсақ, пияз қосыңыз. 125 мл тұздықты құйыңыз. 4. Қуыруды 65 минут пісіріңіз, біртіндеп 250 мл су мен 100 мл тұздық құйыңыз. Тұздықты крахмалмен қайнатыңыз. Брокколимен безендіріңіз және қызмет етіңіз.