Тұздық қосылған итальяндық стильдегі макарон
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Пияз мен сарымсақты тураңыз. Балдыркөк жасылдарын бір жаққа қойыңыз. Сәбіз мен балдыркөк тамырын тураңыз. Қызанақтарды қабығынан тазалаңыз және төртке бөліңіз. Сарымсақ, пияз, сәбіз және балдыркөкті өсімдік майына қуырыңыз. Етті қосып, ұсақталғанша қуырыңыз. Сорпа мен шарапты құйыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Томат пастасы мен қызанақтың төрттен бір бөлігін қосып, қайнатыңыз және қақпақпен 40 минут қайнатыңыз. Макаронды тұзды суға қайнатыңыз. Оларды төрт табаққа бөліп, үстіне көкөністер қосылған ет қоспасын салып, балдыркөк шөптерімен безендіріңіз. Дайындау уақыты 70 мин. 4 порция үшін: 1 сәбіз 1 пияз 1 түйір сарымсақ 1 балдыркөк сабағы 250 г қызанақ 300 г туралған бұзау 4 ас қасық. өсімдік майының қасықтары 125 мл шарап 125 мл ет сорпасы 2 ас қасық. томат пастасы тұз бұрышының қасықтары 400 г макарон