Рикотта соусы қосылған ветчина мен макарон салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 ас қасық зәйтүн майы 100 г жаңа саңырауқұлақтар, майдалап туралған 1 түйір сарымсақ, туралған 3 ас қасық ақжелкен, майдалап туралған 100 г рикотта ірімшігі (немесе сіздің қалауыңыз бойынша басқа) 6 ас қасық қаймақ 2 ас қасық жұмсақ қыша 2 ас қасық сірке суы 1/4 шай қасық қант 1/4 шай қасық тұз ұнтақталған қара бұрыш 200 г макарон кішкене қабық түрінде, қайнатылады және кептіріледі 200 г көкөніс қоспасы (бұршақ, сәбіз және жүгері), 300 г ысталған ветчина қайнатылады, туралған текшелерде 2 ас қасық майдалап туралған көк пиязды Саңырауқұлақтар мен сарымсақты табада майға 4-5 минут қуырыңыз. Ақжелкенді қосып, саңырауқұлақтардан сұйықтық буланғанша қайнатыңыз. Рикотта ірімшігін, қаймақ, қыша, сірке суын, қантты, тұзды және бұрышты салат ыдысына салып, алынған қоспаға макарон мен көкөністерді қосыңыз. Саңырауқұлақ қоспасы мен ветчинаны сол жерге салыңыз, жақсылап жылжытыңыз. Жасыл пиязбен жіберіңіз, қақпақпен жабыңыз және тоңазытқышқа 1 сағатқа қойыңыз.