Жемістер мен жаңғақтармен толтырылған цуккини
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 2 ас қасық зәйтүн майы 250 г пияз, майдалап туралған 250 г алма, қабығы аршылып, туралған 1/2 шай қасық имбирь мен зире 1/4 шай қасық тұз ұнтақталған қара бұрыш 250 г мұздатылған немесе жаңа каштан 120 г қара өрік, 4 бөлікке кесілген 120 г кептірілген өрік, 4 бөлікке кесілген 120 г жаңғақ қоспасы (мысалы, жаңғақ, кешью және бадам) 30 г күнбағыс және асқабақ тұқымдары, қабығы аршылған 1 үлкен цуккини, шамамен 1 кг Пешті 150 градусқа дейін қыздырыңыз. 190ш С. Зәйтүн майын үлкен кастрюльге қыздырып, ондағы пиязды аздап терлеңіз. Алманы салып, 2 минут қайнатыңыз, сосын зімбір, зире, тұз және аздап бұрыш қосыңыз, тағы 2 минут қайнатыңыз, каштан, қара өрік, кептірілген өрік, жаңғақ пен тұқым қоспасын салыңыз, бәрін жақсылап араластырыңыз. . Цуккиниді ұзындығы бойынша екіге бөліңіз, тұқымдарды тазалаңыз және кесілген жағын жоғары қаратып терең табаққа салыңыз. Цуккиниді жеміс-жидек пен жаңғақ қоспасымен толтырыңыз, содан кейін фольгамен жабыңыз. Тұмшапеште 1 1/4 -1 1/2 сағат пісіріңіз, цуккини піскенше және салмасы қызарғанша. Ыдысқа салат жапырақтары мен апельсин кесектерімен ыстық немесе салқын түрде қызмет етіңіз.