Сүзбемен толтырылған цуккини.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Цуккини 1 дана Сүзбе 200 г Сарымсақ 1 түйір Қаймақ 4 ас қасық. л Жұмыртқа 1 дана Дәміне қарай тұз Жас цуккиниді жуыңыз, қалыңдығы 4-5 см кесектерге кесіңіз, ішкі целлюлозаны тұқымдармен алыңыз. Сүзбе, сарымсақты ішкі целлюлозамен және цуккини тұқымымен бірге ет тартқыштан өткізіңіз. Алынған массамен цуккиниді, тұзды толтырыңыз. Цуккини кружкаларын пісірме табаққа немесе таяз ыдысқа салыңыз, үстіне қаймақ пен жұмыртқа қоспасын құйыңыз, қыздырылған пешке салыңыз да, 15 минут, 250 С температурада пісіріңіз.