Жюльендер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 12 кокот үшін: 1 тауық еті, 200 г жаңа саңырауқұлақтар - шампиньондар немесе ақ саңырауқұлақтар (құрғақ болуы мүмкін - содан кейін аз), 200 г ысталған ветчина немесе ветчина, 2 бас пияз, 100 г қаймақ, 100 г жұмсақ ірімшік, 40-45 зәйтүн. Неше порцияға арналған: 12. Дайындау уақыты 60 мин. Тауықты жұмсақ болғанша қайнатыңыз, сорпаны тұздап алыңыз. Саңырауқұлақтарды жекешелендіріңіз (алдын ала суланған құрғақ), оларды ұсақтап турап, пиязбен қуырыңыз. Дайын тауықты бөлшектеп, ұсақтап тураңыз. Ветчинаны дәл осылай ұсақтап тураңыз. Әрбір кокотқа тауық еті, ветчина, саңырауқұлақтар, 2-3 дана тең бөліктерге салыңыз. қара зәйтүн және бір шай қасық қаймақ (дәл осы ретпен). Сорпаның үстіне құйыңыз (жақсырақ ыстық). Әрбір кокотаның үстіне ірімшіктің бір бөлігін жауып, 200 градусқа дейін қыздырылған пешке салыңыз. Дайындық ірімшікті еріту арқылы анықталады.