Крутондармен толтырылған тауық еті - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықтың ұшасын тазалаңыз, жуыңыз, тұздап, әзірге бір жаққа қойыңыз. Ақ нанды немесе бөлкені текшелерге бөліп, оны табада немесе пеште кептіріңіз. Тауық етін тұзды суға дәмдеуіштермен қайнатыңыз және оларды ұсақтап тураңыз. Тік жұмыртқаны ұсақтап тураңыз. Крутондарды, ішімдіктерді және жұмыртқаны біріктіріп, шикі жұмыртқаны, бұрышты осы жерге айдап, араластырыңыз. Тауықтың қалай болғанын толтырыңыз, оны тігіңіз, майонезбен жабыңыз және майланған пісірме табаққа жақсы қыздырылған пешке шамамен 1 сағатқа қойыңыз. Тауық етін мезгіл-мезгіл көзге көрінетін соуспен немесе сорпамен құйып тұруды ұсынамыз. Дайын тауықты толығымен салқындаған кезде кесіңіз. тауық 1 кг. ақ нан 100-200 г. тауық еті 100 г. жұмыртқа 2 дана. майонез 1 ас қасық. л. дәміне қарай тұз, дәміне қарай бұрыш