Крутондармен толтырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 тауық еті, 100 г тауық бауыры, 1 бөлке ақ нан, 2 ас қасық. сары май қасықтары, 1 орташа пияз, 1 жұмыртқа, тұз және бұрыш - дәміне қарай. Нанды текшелерге кесіңіз және пеште қызарғанша құрғатыңыз. Кең табада туралған пиязды қызартып, тауық бауырын қосып, шанышқымен езіп, барлығын крутонмен араластырыңыз. Тұз, бұрыш, аздап суытып, ірімшік жұмыртқасын қосыңыз. Дайындалған тауықтың іші мен сыртын тұз бен бұрышпен сүртіңіз. Алынған қоспамен толтырыңыз, іштің тілігін тігіңіз, пеште дайын болғанға дейін пісіріңіз.