Сүзбе сүттерін сөлде
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ұн 4 кесе жұмыртқа 2 дана. қант 1,5 кесе сода 1 шай қасық. маргарин 200 г. сүзбе 500 г. тұз
Сипаттамасы Қамыр үшін: 4 кесе ұн, 1 жұмыртқа, 1 кесе қант, 1 шай қасық сода (ас содасы), 200 грамм маргарин. Салмасы: 2 бума сүзбе, 1 жұмыртқа, дәміне қарай тұз және қант. Қамырды илеңіз, толтыруды дайындап жатқанда жатуға рұқсат етіңіз. Содан кейін қалыңдығы шамамен 3 мм қабатқа жайыңыз, табақша бойымен шеңберлерді кесіңіз. Сүзбені әр шеңберге салыңыз, оны чебурек сияқты екіге бүктеп, шеттерін қысыңыз. Пеште алтын түске дейін пісіріңіз.