Толтырылған тауық еті - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 тауық еті, 150 г Кеспе, 1 ас қасық. Сары май қасық, 1 пияз, тауық бауыры, жүрек және қарынша, консервіленген саңырауқұлақтар немесе құрғақ (буға пісірілген) - 3 ас қасық. Қасықтар, кептірілген дәмдеуіштер, үгітілген ірімшік - 1 ас қасық. Қасық. Қаптау үшін: 3 ас қасық. Ас қасық май, тұз және бұрыш. Тауықты жуыңыз, ішін бұрыш, тұз және кептірілген дәмдеуіштермен майлаңыз. Кеспені жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пиязды қуырып, бауырды, жүректі және қарыншаны (майдалап туралған) қосып, туралған саңырауқұлақтарды қосып, тағы 3 минут қуырыңыз. Қажет болса, суды қосыңыз - 3 ас қасық. Қасықтар. Алынған массаны дәмдеуіштермен, үгітілген ірімшікпен, кеспемен дәмдеңіз және салқындатыңыз. Тауықты тартылған етпен толтырыңыз. Тесікті жіппен тігіңіз. Тауықты еріген сары маймен, дәмдеуіштермен және тұзбен жабыңыз. Қазанға өсімдік майына қуырыңыз, оған сорпа немесе су құйыңыз. Пеште тауық етін пісіруге болады. Тауық етін дайындаудың заманауи тәсілі - оны фольгада қуыру. Тауықты дайындауға кететін уақыт - бір жарым сағат.