Өрт сөндіруге арналған котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Майы аз, ең болмағанда кәрі тауықты күйдіріп, ішін аршып, терісін алып тастаңыз, содан кейін барлық етін ұсақтап тураңыз немесе ет тартқыштан өткізіңіз, сүтке малынған орамның етін, бір кесек сары май, ұсақтап тураңыз, сүртіңіз. сирек електен, 1/2 қасық тұзбен тұздап, қалауыңыз бойынша аздап бұрыш немесе мускат жаңғағын қосыңыз. Котлеттердің нәзіктігі үшін сүттің орнына сұйық кілегей алуға болады, жақсылап араластырыңыз. Ылғал тақтаға котлеттер жасаңыз, оларды нан үгіндісіне ораңыз, майға, мыс кастрюльге баяу отта қуырыңыз. Сорпаны сүйектерден, қанаттардан және аяқтардан пісіріңіз. 9 пирожки және 6 толық табақ сорпа үшін 5 фунт тауық еті немесе 2 1/2 фунт 2 тауық еті, 1 кесе сүт немесе кілегей, бір қасық сары май, кішкене орама, 1/2 кесе нан үгіндісі, 1/4-1/3 кесе Прованс майы қажет. Морель соусымен, қуырылған саңырауқұлақтармен, шаян соусымен, кептірілген жасыл бұршақпен, қымыздық соусымен, жасыл бұршақтармен және т.б. бірге ұсыныңыз.