Кілегей қосылған каштан ботқасы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 фунт (400 г) пісірілген каштанды електен 1/2 кесе түйіршіктелген қантпен сүртіңіз, 1 қасық кілегей қосыңыз. Оны дөңгелек кішкене ыдыстың шетіне ұсақтамай орналастырыңыз, ортасына қызмет етер алдында араластырылған 1 стакан қою қаймақ, 1/2 кесе қант пен ванилин құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кілегей қосылған каштан ботқасы. пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz