"7 ШВАБ" ТАУЫҚ ЕТІ (неміс тағамы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Компоненттері: ірі тауық еті 1 дана. САЛМАСЫ: Кеспе 100 гр. басты пияз. 1 дана. бауыр 100 гр. консервіленген саңырауқұлақтар немесе кішкене жаңа саңырауқұлақтар 100 гр. жұмсақ ірімшік 1 ас қасық насыбайгүл мускат жаңғағы Тауық етін тұз, бұрыш, дәмдеуіштермен майлаңыз. Кеспені дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пиязды, бауырды қуырыңыз, 3-5 минут қуырыңыз. Содан кейін саңырауқұлақтарды қосып, тағы 3 минут қуырыңыз, 3-4 ас қасық құйыңыз. л су. Дәмдеуіштермен дәмдеңіз, ірімшік пен кеспемен араластырыңыз, салқындатыңыз. Тауықты тартылған етпен толтырыңыз, тігіңіз. Ұшаны еріген сары маймен жабыңыз. Фольгада 1 сағат 15 минут қуырыңыз.