Пісірілген тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция жасайды. 1 кішкентай тауық еті (800 г), 10 г сары май, тұз, жасыл ақжелкен. Тазартылған, іші тазартылған, жуылған және майлықпен кептірілген тауық етін тұздап, аяқтарын байлап, кеудесін төмен қаратып пісірме табаққа салыңыз, май құйыңыз, аздап су құйыңыз да, пеште пісіріңіз, кейде оны дайын болғанға дейін қалыптасқан шырынмен құйыңыз. . Тауықтың төс етін жоғары қаратып аударыңыз, шырындарды құйыңыз және қызарғанша пеште ұстаңыз. Тауықты төрт бөлікке бөліңіз. Күрішпен немесе салаттармен бірге қызмет етіңіз (жапырақты салат немесе қызанақ). 1 порция - 1090 кдж/260 ккал. Б-45 г, Ж-8 г, У-0 г.