Токио стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер Биік жақтары бар кішкене табада (бұл ыдыс пішіні шөмішке ұқсауы керек) өсімдік майы қыздырылады - 1-1,5 см қабат, бір шымшым аскөк тұқымы, жұп бұршақ құйылады. хош иісті бұрыш, 5-6 минуттан кейін бұл хош иістендіргіштер жойылады, от орташа деңгейге дейін азаяды. Бөлінген шырын тауық етінің кесектерінен ағызылады, бір -бірден ұрылған жұмыртқаға батырылады, содан кейін ұнға оралып, хош иісті майға алтын түске дейін қуырылады.
Сипаттамасы Тауықтың (тауықтың) еті кішкене саусақпен кесектерге кесіліп, тұз бен ақ бұрыш себіледі (ең бастысы, оны асыра алмау керек). 10-15 минутқа қалдырылады. Жұмыртқаны тұзбен, имереттік шафранмен (зафран) және ұнтақталған зімбірмен ұрады. Гарнирге қайнатылған күрішке қызмет етуге болады (сонымен қатар тағамды жасыл компонентпен толықтырған дұрыс - мысалы, жеңіл көкөніс салаты), ванилин қосыңыз. 2 порция үшін: тауық еті - 500 г. (немесе екі аяғы) дәмдеуіштер - бір шымшым тұз - дәміне қарай бұрыш - дәміне қарай тазартылған май - 100-150 г. гарнир - дәміне қарай және тәбетіне қарай