Конверттер (тағамдар: индонезиялық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Қуырғышты жартысына дейін маймен толтырып, 190 ° C дейін қыздырыңыз, конверттерді бір уақытта 4 данадан, 2-ден 3 минутқа дейін, олар қызғанша және қызарғанша қуырыңыз. Қағаз майлықтарға құрғатыңыз және сәбіз жолақтарымен безендірілген үстелге қызмет етіңіз.
Сипаттамасы Ұнды кең ыдысқа електен өткізіңіз. Ортасында құдық жасаңыз және жұмыртқаны сол жерге соғыңыз. Сүтті біртіндеп құйып, біртекті консистенцияға дейін илеңіз. Содан кейін 150 мл суық су құйып, қамырды жақсылап шайқаңыз. Қамырды құмыраға салыңыз. Диаметрі 15-17 см болатын табада аздап өсімдік майын қыздырыңыз. Артық майды төгіп тастаңыз. Қамырдың бір бөлігін табаға салыңыз да, кәдімгі ресейлік құймақ сияқты пісіріңіз, бірақ айналдырмай - бір жағы піспеген күйінде қалуы керек. Бұл әрекетті барлық қалған қамырмен қайталаңыз, қажет болған жағдайда табаға май құйыңыз. Сізде сегіз құймақ болуы керек. Кәстрөлде 3 ас қасық өсімдік майын қыздырыңыз. Оған фарш, пияз, сәбіз, ақжелкен мен карри ұнтағын салып, баяу отта 5 минутқа қойыңыз, кейде араластырыңыз. Томат пюресін қосып, жақсылап араластырыңыз. Жүгері ұнын аз мөлшерде сорпаға араластырыңыз. Сорпаның қалған бөлігін кастрюльге құйыңыз және қайнатыңыз. Сұйылтылған жүгері ұнын қосып, үнемі араластыра отырып, 2 минут қайнатыңыз. Салқын. Құймақтарды пісірілген жағын жоғары қаратып, жұмыс бетіне қойыңыз да, олардың үстіне құймақтың ортасынан ені 5 см көлденең сызықпен, шетінен 4 см артқа қарай жайыңыз. Құймақтарды "конверттермен" ораңыз, алдымен салманың бүйіріне, сосын үстіне. Ұрылған жұмыртқамен май жағыңыз. 1 сағатқа суығанша қалдырыңыз. 125 г бидай ұны, 1 ірі жұмыртқа, 150 мл сүт, 5 ас қасық. жүгері майының қасықтары, 250 г майсыз сиыр еті, 1 туралған пияз, 2 үгітілген сәбіз, 1 үгітілген ақжелкен, 2 шай қасық карри ұнтағы, 60 г томат пюресі, 2 шай қасық жүгері ұны, 155 мл сиыр сорпасы, жабуға арналған кішкене ұрылған жұмыртқа, қуыруға арналған өсімдік майы, сәбіз жолақтары.