Мандлех қосылған тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1, 2 л тауық сорпасы, 1 ас қасық. л өсімдік майы, 4 жұмыртқа, бидай ұны, аздап тұз және бұрыш. Өсімдік майынан, ұрылған жұмыртқа мен тұздан қамырды орташа мөлшерде тік болатындай мөлшерде ұнмен илеңіз. Қамырды диаметрі шамамен 2 см жгуттарға жайып, 2 см кесектерге кесіңіз.Мандлехті өсімдік майымен майланған пісірме табаққа салыңыз да, қызарғанша пеште 150-170 температурада пісіріңіз. Мандлех ыстық күйінде ыстық сорпаға беріледі.